Japans Servies

Geniet nog meer aan tafel met prachtig Japans servies van Batsu. Japans servies is servies met een bijzondere en unieke uitstraling. Het staat bekend om de prachtige vormen, patronen en kleuren. Bij Batsu kunt u terecht voor Japans servies voor dagelijks of speciaal gebruik. In het zorgvuldig samengestelde assortiment vindt u onder andere:

Japans servies is verkrijgbaar in keramiek en porselein

Japans servies kent een eeuwenoude bijzondere geschiedenis en tegenwoordig wordt het nog vaak op traditionele wijze gemaakt. Bij Batsu is Japans servies verkrijgbaar in zowel porselein als keramiek. Keramiek is een verzamelbegrip en daarmee worden alle producten van gebakken klei bedoeld. Porselein is een vorm van keramiek en vereist een andere werkwijze. Met toepassing van de juiste kleisoort en kaolien wordt het materiaal uiteindelijk glasachtig en krijgt het een unieke uitstraling.

Uniek Japans servies vindt u bij Batsu

Het maken van prachtig Japans servies vereist veel kennis en ervaring en is daarom een unieke toevoeging aan uw serviesgoed. Vorm, oppervlakte en structuur spelen bij het maken van Japans serviesgoed een belangrijk rol en daarmee heeft ieder soort zijn eigen kenmerken qua vormgeving. Met het veelzijdige aanbod van keramiek en porselein vindt u bij Batsu het Japanse servies dat volledig bij uw wensen past.