Overige

Polepole Baby Goat

Momenteel niet op voorraad.

"Pole pole" betekent langzaam, beetje bij beetje, in het Swahili. De Japanse fabrikant T-Lab zet zich in om het ambacht van houtbewerking over te dragen. Het originele minimalistische ontwerp, rond en glad, maakt deze dieren erg vertederend en schattig. Gesneden, gesneden, fijn geschuurd en uiteindelijk met de hand beschilderd, elk stuk is net iets anders en volstrekt uniek!

• Verf op plantaardige basis

• Albizia Falcata" hout uit ecologisch verantwoorde bossen

• Elk dier is anders, elk model is uniek:

• Decoratief object, niet geschikt voor kleine kinderen

ECOLOGISCH VERANTWOORDE HOUTEN DIEREN

T-Lab behoudt de natuurlijke en zeer snelle groei van de bossen van Albizia Falcata door zich ertoe te verbinden de bomen die bij de productie ervan worden gebruikt, opnieuw te planten. Het is een volledig natuurlijk product zonder chemische behandelingen of verontreinigende stoffen in het hout of in de gebruikte verf.

EEN NATUURLIJK EN MINIMALISTISCH DECORATIEF OBJECT

De eenvoud en zachtheid van dit dier zullen je de hele dag kalmeren. Het zal gemakkelijk zijn plaats op uw bureau vinden. Een simpele blik op je totem zorgt ervoor dat je alle dagelijkse beslommeringen vergeet.

De perfecte balans tussen de natuurlijke houtkleur en de zwarte verf maakt het een uniek decoratiestuk dat gemakkelijk zijn plaats zal vinden in uw huis. Je huisdierenpaal zal net zo goed opvallen op een zeer lichte plek zoals een vensterbank of op de loer in de schaduw van een boekenkast.

Om het beste bij uw interieur te passen, is het ideaal om uw favoriete dier in een omgeving te plaatsen die perfect past bij dit type designproduct: een houten plank, een Scandinavisch geïnspireerd bureau of als decoratie in een kinderkamer.

 

€ 14,90

€ 0,00