Furoshiki

Furoshiki Four Dogs

De geportretteerde vier honden, Beagle, Chihuahua, Akita Inu en Shiba Inu zijn dol op eten. Als hun ogen naar ons kijken, lijken ze zo blij. De gezichtsuitdrukking van elke hond wordt gedetailleerder wanneer de Furoshiki wordt geknoopt.
Aanbevolen als cadeauverpakking voor hondenliefhebbers of als minitasje tijdens een wandeling.

Knoop het plezier, verspreid het plezier, verpak het plezier, het is leuk om naar te kijken. Afhankelijk van hoe het is ingepakt, verschijnen er vier verschillende looks van de katten.

Knoop een hoek van Furoshiki om de oren, staart of kraag te maken. Ontdek de diverse variaties, zelfs met hetzelfde koppie.

Ontwerpersgroep Jikuhara Yosuke en Miki Takeda werken aan het thema 'Spelen met spelen'. In 2023 produceerden ze in de klassieke wereld van origami grafische origami met de sleutelwoorden "Origami is meer pop!" Momenteel voeren ze een breed scala aan ontwerpactiviteiten uit, waaronder ontwerpen met een nieuw perspectief, ontwikkeling van speelgoed, workshops in musea en dergelijke.

Origamipuzzel "Grappig gezicht kaart" won in 2008 de Good Design Award. Sindsdien geeft hij parttime lezingen aan de Kyoto Art and Design University. De oorsprong van Cochae wordt aangehaald in het traditionele volkslied "Okayama Drum Song" (Cochaebushi).


De prefectuur Okayama is waar hij vandaan komt. De uitdrukking "Kacha-e, Kacha-e" is een slanguitdrukking die populair was in het Tenpo-tijdperk en is een muzikaal begeleidingswoord met meerdere betekenissen. Sommige bevatten "Kom alsjeblieft hier" en "Dit is goed".  

 

 

€ 14,90