Overige

DIY Sakura Densya

Book nooks houten modelbouw, kijkdoosjes in je boekenkast: Sakura Densya

Luister eens naar het rustgevende geluid van de rivier die stroomt. Bewonder de sakura's die langs de oever staan terwijl de elektrische trein over de spoorbrug rijdt. Dit is waar jouw nieuwe miniatuur bouwpakket, de Bloesemtrein, naar is vernoemd: Sakura Densya. Ontdek de betoverende eeuwenoude huizen langs de rivier, met hun charmante, scheve ramen en overhangende balkonnetjes. Dit book nook knutselpakket voor volwassenen is ontworpen om tussen jouw boeken te staan en je te leiden naar geheime werelden die wachten om ontdekt te worden.

Miniatuur huisjes van modelbouw hout met ledverlichting

Een book nook is weer eens iets anders dan een miniatuur huisje, het is een tafereeltje. Rolife heeft opnieuw bewezen dat ze experts zijn in het ontwerpen van geweldige modelbouw hout. Het bouwen van miniatuurhuisjes is momenteel ontzettend populair en met de opkomst van het nieuwe genre van book nooks, ben je helemaal bij de tijd. Bovendien zijn onze houten puzzels duurzaam, wat betekent dat je zorgeloos geniet van je creatie.

Hoe maak je deze Sakura Denya DIY?

Ons bouwpakket voor volwassenen bevat laser-voorbewerkte platen, dus je hoeft niet te zagen of te lijmen. Het enige wat je hoeft te doen, is de onderdelen eruit te drukken en in elkaar te schuiven. Let wel op bij stap 25, deze puzzelstukken zijn erg breekbaar en het vergt wat kracht om ze in elkaar te zetten. Maar met veel schuren ben je verzekerd van een perfect resultaat. De ledverlichting sluit je ook zelf aan. Heb je trouwens de kat al gezien?

De kersenboom in bloei heet in het Japans de Sakura. Volgens de hanami-traditie picknicken de Japanners onder de kersenbloesem om een nieuwe start te symboliseren.

 

 

 

€ 43,90

€ 0,00