Japanse winkel en webshop
Batsu

Gratis verzending boven de € 50,-

 

Ons assortiment

Bent u op zoek naar een specifiek Japans product maar staat het niet op onze webshop? Neem dan contact met ons op en we kijken graag of we u kunnen helpen.

 

Volg ons!

 

instagram      facebook

Beste bezoeker van Batsu,

Wij zijn in verband met de corona maatregelen alleen open op afspraak. U kunt hiervoor een bericht sturen naar info@batsu.nl. 

Wij hebben tijden beschikbaar op de dagen woensdag t/m zaterdag tussen 11.00 uur en 18.00 uur. 

Uiteraard kunt u nog steeds via onze webshop bestellen. Als u wilt kunnen wij het mooi ingepakt versturen, bijvoorbeeld in een Japanse furoshiki. U ontvangt dan een track & trace code via PostNL.

Click & Collect!  

U kunt ook uw bestelling bij ons afhalen. Dit kan op afspraak vanaf woensdag t/m zaterdag. U stuurt ons een bericht of u belt ons om een afspraak te maken.

Wij hopen u weer te zien in onze winkel!

Hartelijke groet, Sachiko Graft

 

Welkom bij Japanse Winkel BATSU

Japanse Winkel Batsu aan de Pottebakkersrijge 4 in Groningen opende haar deuren op 21 maart 2007, op de eerste dag van de lente. In Japan wordt de wisseling van de seizoenen feestelijk gevierd en staat de lente symbool voor een nieuw begin. In het voorjaar van 2013 opende de webshop.

Bij Batsu vindt u onder andere allerlei soorten theekopjes, grote en kleine kommen, theepotjes en ander aardewerk, in mooie heldere kleuren. Voor de echte liefhebber zijn er bijzondere Iwachu gietijzeren theepotten te verkrijgen; kleine kunstwerken op ambachtelijke manier vervaardigd. Daarnaast verkopen wij diverse boeken van Japanse schrijvers vertaald naar het Engels en/of Nederlands zoals Haruki Murakami en Yukio Mishima, maar ook de Manga boeken van Osamu Tezuka zijn te verkrijgen.

Oftewel: van alles voor iedereen die geinteresseerd is in de Japanse cultuur of op zoek is naar een mooi cadeautje. We kunnen het ook voor u inpakken als u dat duidelijk aangeeft in de bestelling.

Welkom bij Batsu!

Kazue Nakae en Sachiko Graft