Boeken

Issun Boshi

In slechts drie kleuren illustreert het duo Icinori (MAYUMI OTERO & RAPHAEL URWILLER) een werkelijk adembenemend landschap dat een gloednieuwe twist geeft aan het eeuwenoud internationaal bekend sprookje, Klein Duimpje.

Issun Boshi is dan wel zo klein als een duim, zijn dapperheid is onmetelijk groot! Met een soepkom als zijn boot en een naald als zijn zwaard, trekt hij de wijde wereld in. Als hij het hart van een prinses probeert te veroveren, stelt een monster hem zwaar op de proef.

Issun Boshi weet zich zo moedig te gedragen dat hij het monster verslaat en de prinses als een blok voor hem valt. In slechts drie kleuren illustreert het duo Icinori een werkelijk adembenemend landschap dat een gloednieuwe twist geeft aan het eeuwenoud internationaal bekend sprookje, Klein Duimpje.

"Een Japans volksverhaal tot leven gewekt in een oogstrelend en knap vormgegeven prentenboek." ★★★★★ - De Standaard

“Een zeer aangenaam voorleesverhaal, zonder enige twijfel, maar het zijn de meesterlijke prenten bij het verhaal die je volledig opslorpen.” - Mappalibri

"Dit is duidelijk een aanrader die – over de cultuurgrenzen heen – zijn publiek verwent met een boeiend sprookje met een mooie moraal, versterkt door prachtige prenten vol ingehouden sfeer. Een topper!" - Pluizuit.be

 

€ 19,99