Algemene voorwaarden

Op deze pagina vindt u de algemene verkoop -, levering - en betalingsvoorwaarden van Batsu, opgesteld conform de Wet Koop op afstand die van kracht is sinds 1 februari 2001.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot het online bestellen bij Batsu. Door artikelen bij Batsu te bestellen geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Prijzen & aanbiedingen

De vermelde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Batsu kan niet aansprakelijk gesteld worden voor fouten in haar website. Aanbiedingen zijn geldig voor de vermelde termijn en zolang de voorraad strekt.

Betaling, verzending & levering

U kunt betalen door het bedrag inclusief de verzendkosten vooraf over te maken op het rekeningnummer van Batsu, 59.28.76.659 ABN-AMRO te Amsterdam. Uw bestelling wordt gemiddeld binnen 7 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden. Over de ontvangst van uw betaling en de verzending van de bestelling wordt u door Batsu per e-mail geïnformeerd.

Mocht uw bestelling niet voorradig zijn dan krijgt u binnen 3 werkdagen een e-mail.

De verzending, middels gerenommeerde bedrijven, vindt plaats onder de volledige verantwoordelijkheid van het verzendbedrijf. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is Batsu niet aansprakelijk.

Indien het bedrag van uw bestelling niet binnen 7 dagen op de rekening van Batsu is bijgeschreven kunnen wij de reservering van uw bestelling niet garanderen en ontvangt u van ons een e-mail dat de artikelen van uw bestelling uit de reservering gehaald worden.

Annuleren, ruilen & retourneren

Batsu accepteert een annulering op elk tijdstip voorafgaande aan verzending. Zodra een product echter is verzonden, is annulering niet meer mogelijk. Annulering dient schriftelijk per mail plaats te vinden.

Wij doen er alles aan om u via onze website volledig te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet aan uw verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild en/of geretourneerd worden.

U dient een artikel op eigen kosten te retourneren. Voor retourneren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:

U stuurt Batsu voorafgaand een e-mail via info@batsu.nl met daarin vermeld de artikelen die u wilt ruilen/retourneren, uw naam, woonplaats en rekeningnummer.

Het ruilen/retourneren kan binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. U stuurt het ongebruikte artikel in de originele verpakking op naar Batsu, Pottebakkersrijge 4, 9718 AE Groningen.

De retourzending moet voldoende gefrankeerd zijn en het risico van verzending ligt bij de klant.
Wij zullen het aankoopbedrag (zonder de eerder door Batsu gemaakte verzendkosten) binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel op uw rekening terugstorten.

Batsu behoudt zich het recht voor retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen wanneer het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, wanneer het artikel ten gevolge van gebruik is beschadigd of wanneer de goederen niet in originele verpakking retour zijn gezonden.

Producten die in de uitverkoop zijn kunnen niet worden geretourneerd. U wordt hier bij uw online aankoop reeds op geattendeerd.

Privacy

Persoonsgegevens worden in ons klantenbestand opgenomen en gebruikt voor de afhandeling van bestellingen en het verzenden van de nieuwsbrief. Deze gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Wilt u de nieuwsbrief niet ontvangen dan kunt u dat aangeven bij het plaatsen van de bestelling.

Overige bepalingen

De informatie op de site van Batsu wordt met alle zorgvuldigheid samengesteld. Batsu is echter niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website, alsmede voor tik -, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een onjuiste verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet zal Batsu de vermelde prijs zo snel mogelijk aanpassen. Batsu heeft het recht deze algemene voorwaarden en de inhoud van de website te wijzigen.

Klachten en vragen

Batsu streeft naar tevreden klanten. Mocht u ondanks onze inspanning en zorg klachten hebben over onze geleverde diensten en/of producten horen wij dit erg graag. Mailt u uw vraag of klacht naar info@batsu.nl. Batsu streeft ernaar binnen 48 uur contact op te nemen naar aanleiding van uw klacht. We zullen er in ieder geval alles aan doen deze naar tevredenheid op te lossen.