Kleine objecten

Arm Covers pink/purple

Tijdelijk afgeprijsd van 44,- euro naar 34,00 euro!

Materiaal: katoen, linnen en ramie. De samenstelling beschermt tegen uv, (vooral interessant als je het als bescherming tegen de zon wilt dragen), draagt verder comfortabel en ademt.

Het is 1 maat en naadloos gebreid en zorgvuldig vervaardigd, stuk voor stuk, door Japanse ambachtslieden.

Je kunt het in verschillende posities dragen en zowel binnen als buiten. Het geeft een mooi accent in combinatie met je trui, blouse of shirt. Allerlei variaties en kleuren combinaties zijn mogelijk.
onderhoudsinstructies:
. Plaats het in een wasnet en was met een mild reinigingsmiddel.
· Vermijd het gebruik in een droogtrommel en herstel na het wassen in de oorspronkelijke vorm en liggend drogen.<br style="background-clip: border-box;background-origin: padding-box; background-position-x: 0%;background-position-y: 0%;background-size: auto; Lucida Grande" background-attachment:scroll;overflow:visible;word-spacing:0px"="" 0px;=""> · Elk van deze producten is handmatig gemaakt door ervaren vakmensen, dus kleine verschillen in ontwerpstijl en afwerking kunnen voorkomen.

Het is een ontwerp van Satoshi Umeno van Umenodesign. Het wordt geproduceerd door Fukushin uit zogenaamde 'glove town' Higashi-Kagawa, bekend met een lange traditie in de fabricage van gebreide producten. Het is van een mooie kwaliteit, te gebruiken als fashion item en ook tegen kou en wind. Het is niet grof gebreid en ook niet van hele dikke draad, waardoor het ook binnen goed te dragen is.

 

€ 34,00